Nøraa Enterprise A/S sætter fokus på Børns Vilkår og Marathonsvømning

I samarbejde med Nøraa Enterprise A/S og Garmin Danmark A/S som tracker, stævnede vi ud på min hidtil længeste marathonsvømning fra Gedser (DK) til Rostock (DE). En svømmetur der i fugleflugt er beregnet til 43 kilometer.

Ekstra Bladet TV var med på turen, og målet var at sætte fokus på Børns Vilkår (læs min historie her) og marathonsvømning efter reglerne (ét styk badebukser, badehætte og svømmebriller) fra en af verdens ældste og mest anderkendte organisationer Channel Swimming Association.

Channel Swimming Associationder godkender svømninger over den engelske kanal, havde accepteret at understøtte og godkende en gennemført svømning over denne distance, såfremt vi fulgte deres observatør rapport eftertrykkeligt.

Desværre måtte jeg stoppe efter 33 kilometer med omkring 10 kilomter til den tyske kyst, da jeg inden for den første halve time fik en skade i min venstre arm.

De 33 kilometer i fuglefugt blev tilbagelagt på lidt over 18 timer, og på billedet herunder kan man se den tyske kyst i baggrunden.

Går alt vel – vil jeg tage revance næste år.

Dennis T. Seiler-Holm

Samarbejdspartnere